Catalias Blogg

Catalias Blogg

Jobbar inte Gratis

Nya BloggenPosted by Catalia Tue, February 13, 2018 23:40:33
Hur skulle du känna fall du gick till ditt jobb och inte fick betalt då en kund drog tillbaka i sista sekund eller annat... Att du inte fick betalt för att du dök upp till jobbet helt enkelt..

Sanningen, det gör mig så JÄVLA lessp folk som inte dyker upp !! och mitt engagemang börjar svika när det e så himla många oseriösa..

Jobbar inte värst mycket nuförtiden, trodde att falsbokare var en fas som allt annat som man vet när man varit med ett tag i denna bransch.. Lägger av ett tag, kikar in igen o kollar läget men det har bara eskalerat med åren..

Letat på nätet om denna tränd, fetisch eller va det är.. Nått e det ju, du som läser kanske vet nått?? Har inte lyckats hitta nått om denna påtäningen folk får av att boka och inte komma..

Var får man ut? fattar nada o vill gärna förstå så man kan profilera, förebygga, bekämpa epidemin som föregår inom falskbokning..

Fattta mig mer på de som ringde o hade tvär runkat så hörde man ett flämtande och/eller stön nä man svara.. Fett irriterande med detta e fan värre.!Men de fatta man ju vart fall va de fick ut !! ett runk med följd .... De var parasiterna men vet inte om ja lägger detta på hyllan snart för gott.. Sånt slös med tid o energi och dyrt smink att torka bort nä jäveln inte dyker upp.. Så gör ja detta på min lediga tid för jag älskar kompo av sex, spänning och självklart pengar..


Men det e fucking löjligt!! När statistiken tyder på att falsbokare e fler än de som faktiskt dyker upp då e det .... Vette fan asså..

fundersam Catalia.....

Kom ihåg när Rosenlunds hororna hitta nätet med sina halverade priser.. Det va jobbigt då.. ville bara leta upp hela bunten o kasta ut dom.. Men det va ändå inte som nu....... Då fick man förklara att de betala för kvalité men med tiden fick nog alla anpassa ner priserna... Segt men hanterbart!!

Tråkig utveckling men e glad att jag fick vara med om en fantastisk tid... Har nog aldrig haft så kul i mitt liv, haft så mycket pengar.. tänk dig att va 18 o lätt tjäna 300.000kr i månaden utan vidare ansträngning.. Sikka grejer, människor osv man mött.. Men den tiden jobbade jag mer inom detta... Om ja inte hitta dem först hitta de mig som betala bäst och som hade roligast.. Falskbokning fanns inte då !!! Kunde ta en tai från malmö till Gbg o vara säker att det blev betalt... Nu, fuck noooo!!

Nu prutas det på 1300kr på 30min fall de ens dyker upp *skrattar för mig själv* inte för att jag tycker det e kul bara komiskt..

Tänkte inte ta upp detta men gör det ändå *ler* känns som jag berättar om epoker inom yrket fast en epok e här mycket kortare än själva betydelsen.. Har ju inte funnits sedan begynnelsen av hor yrket, trotts att det känns så ibland haha..!

Tror att det kommer absolut finnas kvar, Män betalar på ett sätt eller det andra och för det e del av den omedvetna primära, sekulära socialisation, betingning!! fuck it välj filosofi leds den till samma sak.. Om du har vett som läser förstår du min poäng om inte skit samma haha..


För att komma tillbaka till det ja egentligen inte ville skriva haha, då jag började!! Var det inte så avancerat.. Perfekt är min åsikt!!

Det fanns ett arkiv för oss jobbare med tillgång till alla forum på ett och samma ställe..

Enkelt.. Där skrev man vilken stad man va i nr, ingen plats för bilder utan vikten var lyhördhet, kemi och tillit från båda håll...

Telefonen har aldrig ringt som den gjorde då... Inte för att jag jobbar mer sällan nu, men klart jag ibland reflekterar hur utvecklingen lett.. Hoppas på bättring

SEX ska aldrig vara komplicerat om man båda inte är med på det, och speciellt inte när man betalar för det.

Detta brukar vara det mest givande jobbet, inte jobbigt utan massa upplevelser skönhet och massa casch!!


slut delat Puss <3


  • Comments(1)//blogg.catalia.se/#post12