Catalias Blogg

Catalias Blogg

Hej kåtisar

Nya BloggenPosted by Catalia Thu, June 21, 2018 12:22:35
Har inte hört av mig på ett tag av anledning, att jag gillar inte alltid villkoren eller trenden som faktiskt en rätt stor del av de som ringer.. Det kan ske i många varianter så som inte dyka upp vilket slösar bort tid då ja engagerar mig för, men de har inte ens tänkt att dyka upp alls.. Så dåligt!!

Läser inte den korta varianten på nån sida, som leder till mer utförlig info www.catalia.se

De har lixom ingen tanke vilket jobb man har lagt ner för att samla ihop väsentlig info, så nä de ringer är det bokning som gäller.. Rätt irriterande& tjatigt att svara på samma frågor om o om... För att de inte läser!! Det tar bort trevligheter o ja tjänar inget på deras lathet..

Folk som prutar på strunt pengar.. Ja menar uppleva en het träff med mig e overdeligt, ja e för billig egentligen..
Listan e lång av negativiteter som jag inte tjänar nada på.. Tröttna helt enkel.. All spänning försvann ett tag... Men ska ge det en chans till ;) Betala mer inte mindre & kom med en present förmycket än ingen & ge fan i att vara ofräsch.. Jag kommer alltid köra raka rör, hålla vad vi kommit överens om... Detta är ett krav som gäller dig också..

Känner du dig träffad av nått av de negativa fakta.. Ge fan i att göra så mer men viktigast av allt, ni har kommit undan lätt hittills utmana inte öde och kontakta mig.. Ringa från privat eller va ditt påhitt av val att kontakta.. Det e falsk trygghet & du kommer inte lindrigt undan... Ditt val nya spelregler "!!

Men självklart gäller det endast för de som fular sig.. Kraven är inte komplexa, enkla att uppnå.. Sköts allt som sagt är jag sprudlade glad att se dig & längtat efter vår träff..

Målet är absolut njutning <3
  • Comments(0)//blogg.catalia.se/#post27